Proteinpulver på Vitaminbutiken Kenkou

Vitaminbutiken Kenkou har ett brett sortiment av hälsokostpreparat. Allt från vitaminer och antioxidanter till hudvårdsprodukter finns att handla i nätbutiken. Vi har kollat över deras sortiment av proteinprodukter och hittat några bra produkter värda att prova.

På Vitaminbutiken.se kan man hitta både proteinpulver och aminosyror. Bland proteinpulvrena är det framförallt vassleprotein (Whey protein) som man valt att sälja. Produkterna är av märket Lambert’s och finns utan smak och i flera olika smaker. Är man på jakt efter enskilda aminosyror eller kombinationer av flera aminosyror har de ett sortiment av det också.

Lamberts ledande tillverkare av vassleprotein

Lamberts vassleproteinProteinpulver från Lamberts tillverkas i Storbrittanien och är av hög kvalitet. De finns att köpa utan smaktillsatser och i smakerna banan, jordgubb, choklad och vanilj. Förpackningarna är på 1 kg och räcker till ca 33 portioner. Enligt anvisning tar man en skopa á 30 g och blandar ut i 250 ml vatten. Om du vill läsa mer om innehållet i dessa vassleproteinpulver så finns det utförliga beskrivningar på Vitaminbutikens sida med proteinpulver.

Enskilda och kombinerade aminosyror

Du som vill komplettera din kost med extra tillskott av vissa specifika aminosyror kan beställa det från Kenkou. Även dessa produkter är från Lamberts sortiment. Några av produkterna säljs i kapselform och några i pulverform. Man säljer också Creatine och Taurin i tablettform.

Söka produkter på två sätt

En riktigt bra sak som underlättar för kunden i nätbutiken är att man kan söka i produktsortimentet från två synvinklar. Antingen letar man i kategorier för olika sorters ämnen (vitaminer, mineraler, antioxidanter etc.) eller så letar efter en funktion istället; förkylning, blodcirkulation eller minne. Mycket bra!

Vad betyder Kenkou?

Vi blev nyfikna på vad namnet Kenkou egentligen kommer från. Det är ett japanskt ord som betyder ’hälsa’ eller ’sund livsstil’.